Tro på udvikling - find den positive energi - kommuniker selvværdsopbyggende

Jimmi Boss – Vi som familie har haft stor hjælp af Tommy’s coaching, da han har en stor indsigt i de problemer og udfordringer vi, som forældre til et barn med ADHD, står med i hverdagen.

Linda Holm Madsen – Tommy er nærværende, engageret, lyttende, positiv og forstående. Hans redskaber er konkrete og han visualiserer tankegangen bag, hvorfor det er vigtigt at ændre nogle ting, samt hvordan man kan gøre det. Alt dette, var for mig med til at skabe en større forståelse omkring barnet og dets udfordringer. Jeg kan varmt anbefale Tommy

Ditte Brix – Super godt foredrag på Aars bibliotek her i aften. Meget inspirerende!

Rikke Nissen – Kun rosende ord herfra. Hudløs ærlig, imødekommende og SINDSYG dygtig til at formidle de rette værktøjer ud i forhold til forståelse. En mand som virkelig brænder for sit arbejde!

Karina Borup Christensen – Jeg har været så heldig at være deltager på “De gode forældre”Et forløb der har givet mig rigtig meget i forhold til min rolle som mor i vores familie. Dejligt at få større indblik i og endnu bedre redskaber til hvordan man skaber en hverdag for sine børn sin familie, med mindre konflikter, større forståelse for reaktioner og gode aftaler om hvordan vi løser de konflikter der opstår. Det giver en ro, struktur og stabilitet som vi alle trives bedre med. Det har tilmed været rørende og givende at høre de andre familiers fremskridt under forløbet. Tak for dine kompetencer og dit nærvær.

Helle og Thomas – Vi er rigtig taknemlige for det forløb, vi har været i hos dig. Det har haft en god og positiv indvirkning på vores families hverdag og struktur. Virkeligt et godt kursus, med mange gode og nye vinkler, til at tackle familie livet på. Vi har fået mange konkrete redskaber og handlemåder og bedst af alt, vi kan se det virker! Det gør endvidere kurset stærkt og autentisk for os, at det afholdes af en mand, der selv har stået med mange af de samme udfordringer, som vi gør.
Et kursus vi varmt kan anbefale til alle familier.

Anja K. Thomadsen – Leder Hvilsom Friskole.
Tommy Lynnerup har været gæsteunderviser til pædagogisk dag på Hvilsom Friskole. Skole- og børnehaveleder på Hvilsom Friskole, Anja Thomadsen, fortæller at de efter deres pædagogiske dag med Tommy har lavet om på praksis. Næste skridt er at invitere forældrene, så de også ad dén vej kan kan styrke de ansattes arbejde, med at styrke relationsarbejdet på skolen og i dagtilbud. Anja fortæller, at hun har stor respekt for Tommy og hans arbejde: “Han er hverken lærer, psykolog eller pædagog, men det var tydeligt, at han har masser af erfaring fra sit eget liv og fra praksis ude i institutionerne. Tommy styrede processen, så det blev vores løsning, ikke hans.”

Susanne Kaa Risgård – Kan varmt anbefales! Den mand har reddet vores familie. Han har SÅ gode redskaber og han formår at formidle det videre på et plan så man kan være med. Og så har han lavet så man kan søge legat for at komme med på hans fantastiske kursus. Alle burde få den oplevelse at komme under hans kyndige vinger. KÆMPE ros herfra.

Børnehaveleder Natur fidusen Langå, Annita Wissing.
Tusind tak for den positive energi du spreder og som smitter os alle. Tænker at de områder vi har berørt idag MÅ være med i tankerne omkring vores kommende læreplans arbejde. 
Vi har i vores institution haft den store glæde af et oplæg og efterfølgende individuelle øvelser med Tommy Lynnerup. Hele personalegruppen blev til pædagogiskdag præsenteret for nogle meget brugbare relations redskaber. Tommy guidede os gennem processerne omkring kommunikationen i vores relationer. De processer, som sker, når vi arbejder med selvværdet gennem nærvær og autentisk tilstedeværelse giver barnet en tryg og positiv opvækst. Vi ser den positive kommunikation om et godt redskab til at lytte til barnets følelser og guide til positiv italesættelse med henblik på at fjerne barnets pres og negative følelser.
Tommy har fået os til at være bevidste om vigtigheden omkring vores positive energi og gjort os opmærksomme på egen modstand og negativ energi. Vi har fået en større forståelse af den voksens adfærd og energier for barnet. Vi ønsker fortsat i Naturfidusen, i samarbejde med forældrene, at tage ansvar for at opdrage gennem positiv kommunikation. Denne strategi styrker fremadrettet vores arbejde i en anerkendende og relations pædagogisk retning. Vi håber at vores veje snart krydses igen og gerne til et forældre- personalearrangement. ”Dine ord er vigtige. De skaber barnets selvværd gennem accept og forståelse.”

%d bloggers like this: