Tro på udvikling - find den positive energi - kommuniker selvværdsopbyggende

Kære Personale.

DEN GODE UNDERVISER, videreuddannelse

Tilmeld dig allerde nu.

Hermed en præsentation af de 8 trænings moduler. Hvert modul indeholder en hjemme opgave, som for at kursuset giver jer størst succes , skal laves mellem modulerne. De personlige og menneskelige værdier lægger mig allernærmest og er det vigtigst i alle vores møder. Så åbenhed, forståelse, ærlighed og imødekommenhed er nøgleordene mellem os .

Dag 1. Velkommen til kursuset, DEN GODE UNDERVISER, positiv energi og samarbejde. Ændring af adfærd gennem belønning til barnet, SUCCES.

Dag 2. Konflikthåndtering, nye redskaber til at håndtere konflikter så de bliver konstruktive og selvværdsopbyggende.

Dag 3. Opbygning af SELVVÆRDET, NÆRVÆR OG KÆRLIGHED. Nye redskaber til at skabe fokus på det menneskelige og styrkerne fra vores indre kerne og de menneskelige ressourcer.

Dag 4. Kommunikation i vores relationer, forældrekontakt. Nye redskaber til positiv og givende kommunikation og indsigt i Vigtigheden heraf.

Dag 5. Struktur og rammer i rummet, livet og hverdagen. Nye redskaber til at skabe ro og balance i klasse rummet omkring alle de daglige gøremål. Og balance i relationerne mellem underviser, barnet og gruppen.

Dag 6. Grænsesætning og tydelighed. Nye redskaber til at lære at stå tydeligt og stærkt i din grænsesætning uden at sælge dig selv, dine værdier og faglighed, for at undgå konflikten og at ende i en selvværdsnedbrydende konflikt for barnet.

Dag 7. Søskende. Nye redskaber og forståelser til at skabe åbenhed, forståelser og fællesskab mellem søskende og familien. Nye reskaber til at undgå søskene konflikter. Redskaber og forståelser til dig som undervise, i hvordan du skaber ligeværdighed og fælleskab i klasse rummet, i gruppen, mellem søskende og forældre.

Dag 8. Selvudvikling og ansvar for vores rolle som relation til barnet/ opfølgning af alle moduler. Nye redskaber til Selvudvikling og indsigt i Vigtigheden heraf. Det er vores ansvar som voksne at arbejde dybt med det der er svært ind i os for at skabe balance i os selv, så vi kan skabe balance for vores børn.

Alle 8 træningsaftner køre efter samme stuktur.
– Velkommen
– Socialisering og personlige spørgsmål
– Gennemgang af hjemme opgave
– præsentation af emnet og gennemgang
– Udlevering af hjemme opgave
– Tak for i aften.

Undervejs er der ALTID plads til spørgsmål og jeres personlige indgangsvinkeler.
Der er obligatorisk 1 x 1/2 times individuelle sparring samtale undervejs i forløbet. Tid aftales i forløbet.
Det er muligt, hvis man har lyst at netværke, hygge snakke eller få sparring af mig eller hinanden en halv time efter afslutning af hvert modul
“Den Gode underviser” kursus er til dig der vil ta ansvar for barnets udvikling. Til dig der vil lære nye og nærværende redskaber, nye vaner og mønstre til at give barnet den største GAVE i form af et stærkt, sundt og udviklende selvværd. Derfra vil du vise barnet vejen til at blive til lige præcist det barnet ønsker at være .
Herfra vil du skabe udvikling i barnets følelsesliv ,på lige fod med faglig og social indlæring.
Til dig der vil lære at styre konflikterne, så de ikke bliver ødelæggende i gruppen og rummet.
Til dig der vil lære at stå tydeligt i din grænsesætning på en positiv måde og føle dig stærk gennem dine styrker som pædagog og underviser, fra dine værdier og det menneske du er.
” Den Gode underviser “kurset er til alle Lærere og pædagoger der arbejder med børn med særlige behov eller ej.Til jer der sætter RELATIONEN, gennem de menneskelige værdier i højsædet, med mødet med barnet. Til jer der vil skabe åbenhed i barnet, gennem en følelsesmæssig balance og frihed fra lysten og kreativiteten. Til alle jer der vil skabe en lysende, stærk og Åben vej for barnet gennem kærligheden og det positive.

Ta det smukkeste ansvar som lærere eller pædagog, start det lige her.

Pris: kr. 7.995,00 + moms, pr. Deltager
Sted :Evaslundvej 200, 9600 Aars
12 pladser pr. hold
Afholdes: se datoer og tidspunkter på min facebook side, tommylynnerup.dk
Der vil blive serveret lidt let at drikke og spise.

Kontakt mig på tlf.nr 22432096 eller e-mail tommylynnerup@gmail.com for yderligere information.

Nye veje til positiv udvikling i instutitionen.
Alle børn har behov for en tryg, nærværende og selvværdsopbyggende opvækst.

TILMELDING: TLF. NR. 22432096
E-MAIL. tommylynnerup@gmail.com
Billet pris: kr. 7.995,00 + moms pr. deltager.
Indbetales på:
Reg. nr. 9805
Konto nr. 2072122154
eller via mobilepay. indtast mit telefonnummer: 22432096

Med venlige hilsner

Tommy Lynnerup
Forældre coach, underviser og foredragsholder.
www.TommyLynnerup.dk

%d bloggers like this: