Tro på udvikling - find den positive energi - kommuniker selvværdsopbyggende

Hej alle

Nyt udviklende tiltag fra TommyLynnerup.dk!!

TEMA OG TEAMBULDING DAG FOR DIN FAMILIE OG NÆRE RELATIONER.

Vejen til positv udvikling og succes for barnet og familien, kommer nemmere gennem en helheds indsats, i os selv og vores nære relationer.

Har du forældre, søskende eller venner som ikke kan forstå hvordan livet er i DIN familie med ADHD, ANGST eller andre DIAGNOSER og særlige behov? Har du brug for at skabe mere åbenhed og forståelse for alt det du står i din hverdag? eller det dit barn står i? Den udviklings proces i er i?

Jeg kender følelsen af ensomheden der, dybt i mig selv. Ikke at blive mødt og forstået af dem omkring mig for alle de udfordringer jeg/ vi står i som forældre, at opleve vores børn ikke blive mødt, set og forstået som alt det de er. Af de mennesker vi har tæt på os. At blive bebrejdet for alt for alt de vi ikke kan som forældre, alt det vores børn ikke kan. Af dem vi har et reelt behov for at kunne møde med. Det kan nemt skabe en negativ adfærd og kan give splid mellem mennesker der elsker hinanden.
Jeg kender hele rejsen her selv. Jeg forstår hvor svært det er for pårørende at sætte sig ind i alt det der sker. At de ikke på samme måde oplever det som vi gør. At de handler på deres følelser og erfaringer. Jeg kender betydningen af vi kan mødes og rejse sammen, for vores egen skyld, vores børns og alle dem der er tæt på os.

1 TEMA DAG BESTÅR AF:

– her vil jeg åbent og ærligt fortælle om min historie, min rejse i mig selv, i forhold til min søn på 11 med ADHD og ANGST og rejsen omkring mine forældre, søskende og venner. Hvordan vi sammen kan nå et fælles rum af vigtig forståelse og imødekommenhed.

– her vil jeg undervise jer i mit kommunikations redskab, SELVVÆRDSTREKANTEN.

– her vil jeg give forståelse af betydningen og konsekvenserne af vores negative adfærd, negative energi og kommunikation. Jeg vil undervise og give jer redskaber til at skabe en positv adfærd, positv energi og kommunikation. Et trygt og sundt udviklings sted for jeres barn.

– her vil vi lave tanke øvelser, som tydeliggøre den negative tankes kraft og visuelt bevidstgøre at vi har et valg om at vælge det positive.

– her vil jeg lære jer at stå tydeligt og stærkt i jeres grænsesætning overfor jeres barn eller barnebarn. Gennem en sund, understøttende og stærk autoritet.

– her vil jeg lære jer hvordan ærlige energier lever i blandt os i alle vores relationer og hvordan vi kan bevidst gøre det og bruge det i den positive udvikling.

– her vil jeg give jer en forståelse af betydningen af nærvær og kærlighed i familielivet, som er en nødvendighed for barnets sunde og positive menneskelige udvikling.

Der vil her være plads til ærlighed, åbenhed og imødekommenhed overfor alle følelser og tanker. Der vil være plads til dialog på kryds og tværs, videns og erfarings deling.

Formålet er at skabe åbenhed og forståelse i jeres nære realtioner. For at skabe positv udvikling for barnet, er det meget vigtigt at vi samarbejder i alle de nære relationer omkring familien.

Jeg vil stå for at holde fokus på emnet:-)

Varighed: minimun 3 timer
Pris: kr. 4995
Pladser: Max 20 deltager
Sted: Evaslundvej 200, 9600 Aars elle ved dig privat.
( + kørsel, kr. 3,72 pr. km )
( husk du kan altid betale alle mine forskellige arbejdsområder over flere gange, efter aftale med mig )
Tilmelding via email: tommylynnerup@gmail.com eller tlf.nr. 22432096.
Betaling kan ske via mobilepay eller Swipp: 22432096

Jeg glæder mig til at starte en positv udvikling for jer og jeres familie.
Sammen skaber vi den positive udvikling!!

Med venlige hilsner.

Tommy Lynnerup
Forældre coach – foredragsholder.
Ejer af TommyLynnerup.dk
Tlf.nr. 22432096
E-mail: Tommylynnerup@gmail.com

%d bloggers like this: