Tro på udvikling - find den positive energi - kommuniker selvværdsopbyggende

Kære forældre .
Nyt hold af DE GODE FORÆLDRE
OPSTART I OKTOBER 2018
HOLD 10

Tilmeld dig allerde nu

Husk at meld dig/ jer til en gratis indledende samtale.
Hermed en præsentation af de 8 trænings moduler. Hvert modul indeholder en hjemme opgave, som for at kursuset giver jer størst succes , skal laves mellem modulerne. De personlige og menneskelige værdier lægger mig allernærmest og er det vigtigst i alle vores møder. Så åbenhed, forståelse, ærlighed og imødekommenhed er nøgleordene mellem os.

Dag 1. Velkommen til forældre kursuset, DE GODE FORÆLDRE, positiv energi og samarbejde i familien. Ændring af adfærd gennem belønning til barnet, SUCCES.
Dag 2. Konflikthåndtering, nye redskaber til at håndtere konflikter så de bliver konstruktive og selvværdsopbyggende.
Dag 3. Opbygning af SELVVÆRDET, NÆRVÆR OG KÆRLIGHED. Nye redskaber til at skabe fokus på det menneskelige og styrkerne fra vores indre kerne.
Dag 4. Kommunikation i vores relationer. Nye redskaber til positiv og givende kommunikation og indsigt i Vigtigheden heraf.
Dag 5. Struktur og rammer i hjemmet, livet og hverdagen. Nye redskaber til at skabe ro og balance i hjemmet omkring alle de daglige gøremål. Og balance i relationerne mellem forældre og barn.
Dag 6. Grænsesætning og tydelighed. Nye redskaber til at lære at stå tydeligt i din grænsesætning uden at sælge dig selv for at undgå konflikten og at ende i en selvværdsnedbrydende konflikt. Opdragelse på en ny positiv, sund og ligeværdig måde.
Dag 7. Søskende. Nye redskaber og forståelser til at skabe åbenhed, forståelser og fællesskab mellem søskende og familien. Nye reskaber til at undgå søskene konflikter. Redskaber og forståelser til dig som forældre, i hvordan du skaber ligeværdighed og fælleskab i familien, mellem søskende og forældre.
Dag 8. Selvudvikling og ansvar for vores rolle som forældre/ opfølgning af alle moduler. Nye redskaber til Selvudvikling og indsigt i Vigtigheden heraf. Det er vores ansvar som voksne at arbejde dybt med det der er svært ind i os for at skabe balance i os selv, så vi kan skabe balance for vores børn.

Alle 8 træningsaftner køre efter samme stuktur.
– Velkommen
– Socialisering og personlige spørgsmål
– Gennemgang af hjemme opgave
– præsentation af emnet og gennemgang
– Udlevering af hjemme opgave
– Tak for i aften.
Undervejs er der ALTID plads til spørgsmål og jeres personlige indgangsvinkeler.
Der er obligatorisk 1 x 1/2 times individuelle sparring samtale undervejs i forløbet. Tid aftales i forløbet.
Det er muligt, hvis man har lyst at netværke, hygge snakke eller få sparring af mig eller hinanden en halv time efter afslutning af hvert modul
Forældre kursus er til dig der vil ta ansvar for dit barns/børns udvikling. Til dig der vil lære nye og nærværende redskaber, nye vaner og mønstre til at give dit barn den største GAVE i form af et stærkt, sundt og udviklende selvværd. Derfra vil du vise dit barn vejen til at blive til lige præcist det dit barn ønsker at være .
Til dig der vil lære at styre konflikterne, så de ikke bliver ødelæggende i familien.
Til dig der vil lære at stå tydeligt i din grænsesætning og føle dig stærk gennem dine styrker som forældre, dine værdier og det menneske du er.

Mit forældre kursus er til alle forældre, diagnose eller ej alle forældre der vil skabe en lysende, stærk og Åben vej for sit barn.

Ta det smukkeste ansvar som forældre, start det lige her.

Pris: kr. 9.995,00 pr. Forældre par
Pris: kr. 8.995, 00 pr. enkelt forældre
(altid mulig for at lave individuel afbetalings løsninger)
Sted :Konference lokale, Dronning Ingrid hallerne i Farsø
8 familier pr. hold
Afholdes: ONSDAGE kl 18.00 – 20.00
Der vil blive serveret lidt let at drikke og spise.

Husk du kan få et ansøgningsskema tilsendt, til at søge bevilling fra kommune, ved at kontakte mig med din mail adresse.

Kontakt mig på tlf.nr 22432096 eller e-mail tommylynnerup@gmail.dk for yderligere information.

Nye veje til positiv udvikling i familien.
Dette er til alle forældre med diagnose børn i familien, til alle forældre med “normalt” fungerende børn, til forældre der skal have barn og til forældre der virkleligt ønsker at bringe kærligheden, det sunde, frie og positve følelsesliv ind som forældre og i det rum i skaber omkring jeres barn.
Alle børn har behov for en tryg, nærværende og selvværdsopbyggende opvækst.

Hermed datoer
Onsdag d.24 oktoberkl 18-20
Onsdag d.7 november. kl 18.-20.
Onsdag d.21 november kl 18.-20.
Onsdag d.28 november kl 18.-20.
Onsdag d.5 december kl 18.-20.
Onsdag d.12 december kl 18.-20.
Onsdag d.9 januar kl 18.-20.
Onsdag d.16 januar kl 18.-20.

Der er åben for tilmelding nu.

Med venlige hilsner
Tommy Lynnerup
Forældre coach, underviser go foredragsholder.
TommyLynnerup.dk

%d bloggers like this: