Tro på udvikling - find den positive energi - kommuniker selvværdsopbyggende

De gode forældre, kursus forløb
Kære forældre.

DE GODE FORÆLDRE .

Tilmeld dig allerde nu.
Husk at meld dig/ jer til en gratis indledende samtale.

Hermed en præsentation af de 10 trænings aftner. Hvert modul indeholder en hjemme opgave, som for at kursuset giver jer størst succes og værdi, skal laves mellem modulerne. De personlige og menneskelige værdier lægger mig allernærmest og er det vigtigst i alle vores møder. Så åbenhed, forståelse, ærlighed og imødekommenhed er nøgleordene mellem os .

Dag 1. Velkommen til forældre kursuset, DE GODE FORÆLDRE, positiv energi, fællesskab og samarbejde i familien. Positiv Ændring af adfærd gennem din kontakt og møde med dit barn.

Dag 2. Konflikthåndtering, nye redskaber til at håndtere konflikter så de bliver konstruktive, udviklende og selvværds opbyggende. I konflikterne lever de svære følelser og det er herfra vi skal lære vores børn at mestre dem.

Dag 3. Opbygning af SELVVÆRDET, NÆRVÆR OG KÆRLIGHED. Nye redskaber til at skabe fokus på den menneskelige og følelsesmæssige udvikling i dit barn. Giv dit barn et sundt og trygt kendskab til egne følelser, behov og grænser.

Dag 4. Kommunikation med betydningsfulde relationer omkring barnet. Familie, kommune, skole osv.

Dag 5. Struktur og rammer i hjemmet, livet og hverdagen. Nye redskaber til at skabe ro og balance i hjemmet omkring alle de daglige gøremål. Undgå konflikter i krav og skift situationer, skab balance, tryghed og tydelighed i relationen mellem forældre og barn.

Dag 6. Grænsesætning og tydelighed i kommunikationen. Nye redskaber til at lære at stå tydeligt, stærkt og positiv i din grænsesætning uden at blive usikker, vred og bekymret, som en del af det at undgå konflikten som kan ende i en selvværdsnedbrydende adfærd. Opdragelse og grænsesætning gennem dialog rum på en ny positiv, sund og ligeværdig måde.

Dag 7. Søskende. Nye redskaber og forståelser til at skabe åbenhed, forståelser og fællesskab mellem søskende og familien. Nye reskaber til at undgå søskene konflikter. Redskaber og forståelser til dig som forældre, i hvordan du skaber ligeværdighed og fælleskab i familien, mellem søskende og forældre.

Dag 8. Hvad er mine rettigheder i forhold til kontakt med kommuner, skoler og børnehaver.
(ekstern underviser)

Dag 9.Kost vejledning og kontakt til egen krop. Få gode råd til sunde kost vaner som hjælper og støtter dit barn i, samt øvelser til at arbejde med krops ro.
( ekstern underviser)

Dag 10. Selvudvikling og ansvar for vores rolle som forældre/ opfølgning af alle moduler. Nye redskaber til Selvudvikling og selvindsigt. Det er vores eget ansvar som voksne at arbejde dybt og ærligt med vores egne historier, erfaringer og valg som har direkte konsekvenser og betydning for vores børns trivsel og udvikling.

Alle 10 træningsaftner køre efter samme stuktur.

– Velkommen
– Socialisering og personlige spørgsmål
– Gennemgang af hjemme opgave
– præsentation af emnet, undervisning og gennemgang
– Udlevering af hjemme opgave
– Tak for i aften.

Undervejs er der ALTID plads til jeres spørgsmål og personlige processer på denne rejse.

Der er obligatorisk 1 x 1/2 times individuelle sparring samtale undervejs i forløbet.

Forældre kurset er til dig der vil ta ansvar for dit barns/børns menneskelige og følelsesmæssige udvikling. Til dig der vil lære nye og nærværende redskaber, vaner og mønstre til at give dit barn den største GAVE i form af et trygt, stærkt, sundt selvværd. Du vil lære at skabe et trygt udviklings rum hvor dit barn kan udvikle sig, vise dig og verden, sine individuelle menneskelige værdier, ressourcer og talenter.
Til dig der vil lære at rumme konflikterne og de svære følelser og se dem som en vigtige del af dit barns menneskelige udvikling.
Til dig der vil lære at stå tydeligt og stærkt i din grænsesætning uden at det har negative konsekvenser for dit barn. Samt at føle dig ressource stærk gennem dine styrker som forældre, dine værdier og det menneske du er.

Mit forældre kursus er til alle forældre, diagnose eller ej, første gangs forældre, alle forældre der vil skabe en lysende, stærk og Åben vej, samt en positiv udvikling for sit barn med fokus på de menneskelige og følelsesmæssige værdier og ressourcer.

Ta det smukkeste og vigtigste ansvar som forældre.

Se mere omkring datoer og holdopstart på min Facebook side Tommylynnerup.dk under begivenheder.

Praktiske informationer.

Pris: kr. 9.995 pr. Forældre par eller kr. 8.995 for enlig forældre.
(altid mulig for at lave individuel afbetalings løsninger)
Sted :Evaslundvej 200, 9600 Aars
8 pladser pr. hold
Datoer: se mere på min Facebook side tommylynnerup.dk under begivenheder.
Tid pr. Aften: 2.5 time.
Der vil blive serveret lidt let at drikke og spise.
Husk du kan få et ansøge om bevilling fra din kommune. Download ansøgnings skema på Www.TommyLynnerup.dk under priser og kontakt.

Der er åben for tilmelding nu.

TILMELDING: TLF. NR. 22432096
E-MAIL. tommylynnerup@ygmail.com
Pris: kr. 9.995 pr. forældre par.
Indbetales på:
Reg. nr. 9805
Konto nr. 2072122154
eller via mobilepay. 53651

Med venlige hilsner

Tommy Lynnerup
Forældre rådgiver, undervise og foredragsholder
www.TommyLynnerup.dk

%d bloggers like this: