Tro på udvikling - find den positive energi - kommuniker selvværdsopbyggende

Kære forældre,

konflikthåndterings kursus.

Når vi møder udfordringer, nedture og følelsesmæssige svære perioder, som skaber en masse nedslidende konflikter, i relationen og i mødet med vores børn.

Så er det faktiske lige der vi kan lære allermest om os selv, det er lige her vi kan lærer vores børn om deres egne følelser, behov og grænser. 💙 ( selvværdsudvikling )

Ofte så prøver vi selv at vende os væk fra de følelser, og som voksen i børnenes verden, kan det være meget svært at rumme at børnene har det svært💚 og er der tid til det?

……derfor afleder vi, giver omsorg og meget andet smukt for at skabe ro på ubalancen.

Men i virkeligheden er det de følelser her vi skal omfavne og skabe rum til proces og udvikling for vores børn.

Guide og støtte dem ind i deres Selvværds udvikling og lære dem en af de største værdier, kendskab og tryghed til alle deres naturlige følelser, hvilke behov de har derfra, hvordan de trygt og sundt kan skabe handling derfra.
Har du lyst til at ta ansvar for den proces i det rum du skaber omkring barnet?

På kurset her lærere du og får en forståelse af de konsekvenser det har for barnets selvværd, når vores adfærd er negative og selvværds nedbrydende i konflikterne med vores børn.
Jeg vil her bruge alt min erfaring, intuition og alle de redskaber jeg har lært og bruger hverdag i livet omkring min søn på 10 med ADHD og ANGST.
Du vil her komme helt ned og i forbindelse med dit liv og hverdag omkring dit barn/børn. Jeg vil give plads og taletid til dig/jer omkring jeres situation og i vil blive undervist i redskaber og processer som vil give jer en ny indgang til at løse konflikter på en sund og selvværdsopbyggende måde.

Du modtager Undervisning i relatiiois forståelse til mødet med dit barn, undervisning i kommunikations redskabet, selvværds trekanten, samt undervisning i at skabe dialog rum til grænsesætning og opdragelse.

De 3 ærligeste grundsten for at børn trives og udvikles sundt er:

– relations mødet med barnet, med fokus på følelsesmæssig og menneskelig tryghed for voksen til barn, uanset følelser, reaktioner og udfordringer barnet har.

– når denne tryghed og tillid er skabt, kan vi skabe udvikling i de følelsesmæssige og menneskelige behov og grænser barnet har. ( selvværdet og vejen til en sund trivsel )

– forældre kontakt, gennem ærlighed, åbenhed og fællesskab med fokus på budskabet af barnets behov for udvikling, som sikre sund trivsel og indlærings parathed. Her lærere du, at mestre samtaler om alle følsomme emner, bryde tabuer og gennem realtions tillid til forædrene, skabe de nødvendige dialoger der skal til for at hjælpe barnet.

Der er meget mere til dette som jeg ser som en vigtig del af denne proces og udvikling.

– Menneskelig selvindsigt, egen modstand, frygt, sårbarhed ( alt som skaber utryghed i relationen ) praktiske elementer som strukturere, rammer, mødeledelse, kulturer osv.

Praktiske informationer

TILMELDING: TLF. NR. 22432096
E-MAIL. tommylynnerup@gmail.com
pris: kr. 1995,00
varighed: ca 3 timer
Indbetales på:
Reg. nr. 9805
Konto nr. 2072122154
mobilepay. indtast mit telefonnummer: 53651
sted: i mine lokaler, Evaslundvej 200, 9600 Aars eller ved dig privat.

Med venlige hilsner
Tommy Lynnerup
Forældre coach,underviser og foredragsholder
Www.tommylynnerup.dk

%d bloggers like this: