Tro på udvikling - find den positive energi - kommuniker selvværdsopbyggende
Blog

Diagnose eller / OG menneskelig udvikling

Hej alle i skønne mennekser.

NYT PERSONLIG INDLÆG.
Stort set dagligt læser jeg om forældre der har fået stillet diagnose eller ønsker det til deres skønne og dejlige børn. Jeg læser om forældre der søger gode råd og erfaringer omkring erfaringer ved medicinering. Jeg bliver kontaktet flere gange om ugen omkring den her diagnose debat.
Det er et stort emne og for mig fylder det rigtigt meget. Det er en samfunds debat jeg hele tiden ønsker debateret og skabet fokus på.
Jeg har selv tydelige tegn på ADHD, min smukke søn har ADHD og ANGST, stillet som diagnoser.
Jeg husker tydeligt da vi fik stillet diagnoserne til min søn, hvilken forståelse for hans udfordringer det begyndte at give i mig, hvilken pres der forsvandt fra mig, fordi så var jeg ikke forkert og dårlig som forældre. Jeg begyndte at lære og forstå hans udfordringer, jeg begyndte at skabe lavpraktiske rammer og stukture omkring ham og os, så vi ikke kom til at stå i de nedslidende konflikter, forberedelse og tydelighed. Trygheden og rammerne i skolen for ham. Informationerne ud i vores nære relationener. Samarbejde med hans mor og mine forældre. Jeg lærte rigtigt meget i den proces om alt det praktiske. Alt sammen ting der har haft en kæmpe betydning for vores rejse og vej hertil idag! Ingen tvivl. Jeg bruger det stadigt i min hverdag, i mit arbejde, så vigtigtheden er helt real og betydningsfuld.
Men for mig at se idag, hvilket også er de dybe grundsten i alt mit arbejde, i alle mine indlæg, videoer, i det jeg ser fungere og giver succes hos jer fantastiske familier jeg arbejder med, i mit eget liv som far og mand her i min familie. For mig at se er det, det dybe menneskelige arbejde og forståelser, der gør den helt store forskel.
Jeg har lært og forstået at den smerte, frustration og vrede jeg blev ramt af, når jeg stod overfor min søn, i hans reaktion, er en smerte, vrede eller frustration der lever uhealet dybt i mig. Han blev et spejl til den smerte jeg ikke kunne tåle i mig selv, den smerte og reaktioner, jeg ikke på nogen som helst måde ønskede at kende i mig selv. Derfor kunne jeg kun reagere primitivt, skælde ud og forsøge med min negative autoritet og opdragelses form, at sørge for at jeg ikke kom til at stå i disse situationer med ham. For de var så nedbrydende for os alle.
Men det var umuligt på denne måde!!!!
Jeg har lært og forstået at grunden til at han kom i alle de voldsomme reaktioner, var fordi jeg ikke kunne dække hans behov, både fysisk og psysisk, fordi jeg endnu ikke havde forstået min egen smerte og uhealet steder i mit indre system ( i mit ikke stærke selvværd ) Jeg kunne ikke skabe den tryghed og kærligheds base han, selvfølgelig, havde brug for, fordi jeg ikke kunne give mig selv det dybt og ærligt nok fra mine uhealet steder. Jeg kunne ikke skabe de rammer omkring ham som han havde brug for, for at kunne udvikle sig sundt og positivt.
Jeg ser idag, hvorfor lige det er lykkes her med min smukke søn i vores relation.
PÅ GRUND AF MIG!!! som FAR! at jeg har taget ansvar for mig selv og de steder i mig som skabte ubalance og smerte i mig og som uretfærdigt er gået ud over ham, at jeg tager ansvar for min søn´s udvikling igennem de rum jeg skaber for ham, den balance jeg skaber for ham, den energi han bevæger sig i omkring mig, den tryghed han finder her, den KÆRLIGHED han mærker her. Den måde jeg møder ham på i hans udfordringer, den måder jeg forventer han skal opdrages på og lære om de menneskelige værdier, den måde jeg fjerner pres fra ham og ikke vil lære og opdrage ham gennem negativ energi, men postiv energi.
ALT IGENNEM DET DE DYBE MENNESKELIGE VÆRDIER OG ARBEJDE!
Det dybe terapustiske arbejde, den ( næsten 🙂 ) evige positive energi og tro på udviklingen, har haft en fantastisk stor betydning for min egen udvikling og derfor også min søn´s.
Og alt der her er fulstændigt INDIVIDUELT fra mor til mor, fra far til far og fra barn til barn. Fra familie til familie.
Derfor arbejder jeg udfra alt det jeg har lært, det praktiske og det menneskelige!
Jeg ser ikke på familien og barnet som en diagnose familie.
Jeg mærker jeres vej, jeres modstand, jeres familie mønstre, negative vaner, jeres vågenhed omkring kærlighed, tryghed, positiv energi, Jeg ser jeres uhealet steder og vejleder jeg til healing og arbejde den vej. Gennem kærlighed og forsåelse♥ Jeg skaber forståelser og nye veje sammen med jer.
Jeg har ærligt, haft svært ved at sige i åbent forum, at jeg kan en masse her. Ser åbenhed, udvikling og kærlighed i der spirituelle rum, i forstålserne af værdierne af det ærlige menneskelige arbejde.
Jeg bærer ikke længere den modstand mod mine evner og de muligheder der lægger heri.
Både i mit arbejde og din debat jeg ønsker at skabe!
Vi kan gennem det menneskelige aspekt og værdier, skabe den smukkeste udvikling for os selv og vores relationer.
Og herfra kan vi give vores børn den smukkeste gave af dem alle.
Et liv i frihed som ligepræcist det menneske de er!
Jeg er klar til at tage imod og bringe alt mit til jer.
Med stor kærlighed og postive tanker.
Tommy Lynnerup

%d bloggers like this: